Eliaszkkk
Threads: 30
|
New Year's Eve Event!
Święta święta i po świętach! Lecz to nie koniec świętowania!
Już jutro o północy z okazji zbliżającego się nowego roku w Blank pojawi się nowa postać, dostaniecie od niej 2 szampany dziennie!
Jeden szampan zwiększa przyrost doświadczenia o 100% na godzinę, bonus się nie kumuluje!
Ponadto do końca trwania eventu wszystkie pokemony będą dropić przedmioty dwa razy częściej.
Rzadsze pokemony wyjdą ze swoich schronów, aby razem z nami celebrować nowy rok, a to oznacza, że będą pokazywać się częściej.
Nie przegap okazji, żeby złapać swojego ulubionego pokemona!
Event trwa od 26.12.2019 00:01 do 03.01.2020 23:59
|
|
12-25-2019, 03:41 PM |
|
Konop
Threads: 1
|
RE: New Year's Eve Event!
Po odebraniu szampanów pojawił się problem w Items.
Mianowicie szampany wyglądają jak Bulbasaur (ale to najmniejszy problem), a po odebraniu szampanów rzeczy w Items zaczęły wariować, tzn miałem dwa puste pola, jak brałem "Look" np na great balla pokazywało mi info o itemie dwa pola obok, a jak przeniosłem Backback to on jak i cała jego zawartość mi zginęła...
|
|
12-27-2019, 03:15 AM |
|
Blackhert
Threads: 1
|
RE: New Year's Eve Event!
(12-27-2019, 03:15 AM)Konop Wrote: Po odebraniu szampanów pojawił się problem w Items.
Mianowicie szampany wyglądają jak Bulbasaur (ale to najmniejszy problem), a po odebraniu szampanów rzeczy w Items zaczęły wariować, tzn miałem dwa puste pola, jak brałem "Look" np na great balla pokazywało mi info o itemie dwa pola obok, a jak przeniosłem Backback to on jak i cała jego zawartość mi zginęła...
Plz click in update for fixed problems
|
|
12-27-2019, 10:18 PM |
|